KIRIKKALESPOR’DA,  HEDEF ÜÇ PUAN

KIRIKKALESPOR’DA, HEDEF ÜÇ PUAN

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Çankaya Futbol Kulubü'nü konuk edecek.

A+ A-

Türkiye Futbulo Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Çankaya Futbol Kulubü'nü konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda yara alan şimşekler, bu haftayı telafi etmek istiyor.

LİDERLİK YARIŞINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

2021-2022 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve 14 hafta boyunca topladığı 25 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz kırmızı lacivertliler, 28 Kasım 2021 Pazar günü saat 13.00'te Çankaya Futbol Kulubü'nü ağırlayacak. Başnıpan Stadyumundo oynanacak olan karşılaşmada şimşekler mutlak üç puan parolasıyla çıkacak.

SON HAZIRLIKLAR SIKI ŞEKİLDE TAMAMLANIYOR

Karşılaşmanın hakemi Önder Turgay Demirdak olacak. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Tansu Doğan Yılmaz, Serkan Öksüz ve Seçil Özdemir yapacak. Gözlemci Ali Şal, temsilci Davutnumanoğlu, diğer bir temsilci ise Ümit Gers olacak. Şanlıurfa deplasmanında aldığı puan kaybını lider ile fark açılmadan kapatmak isteyen şimşekler, son hazırlıklarını sıkı şekilde tamamlıyor.

OYUNCULARIMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM

Oyuncularının elde ettiği başarıdan dolayı memnun olduğunu belirten teknik direktör Nihat Baran, geçtiğimiz hafta deplasmanda istedikleri futbolu tam anlamıyla sergileyemediklerini dile getirdi. Rakipleri karşısında gol bulma fırsatını iyi değerlendiremediklerini belirten Baran, “İlk yarı sezonunun bitimine bu hafta dahil dört hafta var. İnşallah elde edeceğimiz başarılar ve toplayacağımız puanlar ile hedefimiz liderliktir. Bizlere inanan herkese inşallah bu yıl şampiyonluğu tattırmak istiyoruz” dedi.


Bu haber toplam 852 defa okunmuştur